WEBSITES “VOOR STARTENDE ONDERNEMERS”

Wat mag je verwachten als je kiest voor een website van “Voor Startende Ondernemers”?

100% Tevredenheid

Na het kennismakingsgesprek geef ik een indicatie van de opleverdatum. Ik streef er naar om een “Website op maat” binnen 4 weken op te leveren. Dit is echter wel afhankelijk van de complexiteit van de website.

Indien je na oplevering nog niet helemaal tevreden bent, dan gaan we door tot je dat wel bent!

Fijne samenwerking

Tijdens onze samenwerking verwacht ik dat plezier en respect centraal staan. Naast dat het spannend is, is het ook leuk om samen tot een resultaat te komen dat echt past bij jouw onderneming.

Ik zal mijn best doen om al jouw wensen te realiseren, maar dan verwacht ik ook dat er in mijn expertise vertrouwd wordt. Het moet mogelijk zijn om feedback te geven, maar ook om deze te kunnen ontvangen.

Langdurige relatie

Ik ben na oplevering van de website beschikbaar voor ondersteuning op het gebied van onderhoud, veiligheid en optimalisatie van jouw website.

Heeft jouw website een opfrisbeurt nodig, wil je een website analyse of kom je ergens niet uit? Dan is het altijd mogelijk om een beroep te doen op mijn diensten.

Wat mag je verwachten