WEBSITES “VOOR STARTENDE ONDERNEMERS”

“Ik wil startende ondernemers helpen bij de beeldvorming van hun bedrijf.”

startende ondernemers helpen

Jaren ben ik zelf zoekende geweest naar hetgeen waar ik gelukkig van word op het gebied van werk/carrière. Ik heb diep van binnen altijd al geweten dat ik ondernemend genoeg ben voor een eigen bedrijf, ik wist echter alleen nog niet zo goed wat ik kon betekenen voor andere mensen. Door mijn normen, waarden en kernkwaliteiten in kaart te brengen kwam ik uiteindelijk op het idee van “Voor Startende Ondernemers“. Via VSO wil ik namelijk het verschil maken en startende ondernemers helpen hun droom te realiseren.

Mijn missie is dan ook het helpen van startende ondernemers bij het uitstralen van hun passie/missie via een gepersonaliseerde website. Je website is namelijk een visualisatie van je imago en tevens je visitekaartje, zeker als het om persoonlijke diensten gaat.

Samen ontwerpen we een website die echt bij jou en je onderneming past. Door  mijn coachingservaring wil ik gedurende het kennismakingsgesprek en de diverse revisierondes echt weten wie je bent, wat je drijfveer is en wat er nog meer speelt in deze spannende eerste fase van het opzetten van een eigen bedrijf.  Door middel van deze gesprekken ben ik in staat om een website te ontwerpen die echt de identiteit uitstraalt van de persoon achter de onderneming.

Benieuwd naar de websites van ondernemers die u voor zijn gegaan? Klik dan op onderstaande button!