WEBSITES “VOOR STARTENDE ONDERNEMERS”

“Ik wil startende ondernemers helpen bij de beeldvorming van hun bedrijf.”

startende ondernemers helpen

Jaren ben ik zelf zoekende geweest naar hetgeen waar ik gelukkig van word op het gebied van werk/carrière. Ik heb diep van binnen altijd al geweten dat ik ondernemend genoeg ben voor een eigen bedrijf, ik wist echter alleen nog niet zo goed wat ik kon betekenen voor andere mensen. Door mijn normen, waarden en kernkwaliteiten in kaart te brengen kwam ik uiteindelijk op het idee van “Voor Startende Ondernemers“. Via VSO wil ik namelijk het verschil maken en startende ondernemers helpen hun droom te realiseren.

Mijn missie is dan ook het helpen van startende ondernemers bij het uitstralen van hun passie/missie via een gepersonaliseerde website. Je website is namelijk een visualisatie van je imago en tevens je visitekaartje, zeker als het om persoonlijke diensten gaat.

Samen ontwerpen we een website die echt bij jou en je onderneming past. Door  mijn coachingservaring wil ik gedurende het kennismakingsgesprek en de diverse revisierondes echt weten wie je bent, wat je drijfveer is en wat er nog meer speelt in deze spannende eerste fase van het opzetten van een eigen bedrijf.  Door middel van deze gesprekken ben ik in staat om een website te ontwerpen die echt de identiteit uitstraalt van de persoon achter de onderneming.

“Wat is precies een betaalbare website?”

Webdesigners zijn er in overvloed. Daarnaast zijn er ook grote bedrijven die een website voor u kunnen bouwen tegen relatief lage kosten. De ervaring blijkt echter dat bij een samenwerking met deze aanbieders het persoonlijke contact ontbreekt waardoor de website geen identiteit heeft die bij de eigenaar past. Om een website te ontwerpen die echt een identiteit uitstraalt dien je meerdere contact- en evaluatiemomenten te hebben. Dit is de voornaamste reden dat veel mensen kiezen voor een freelance webdesigner.

Maar die zijn toch duur“? Er zijn inderdaad verschillende prijssegmenten. Iedere freelance webdesigner heeft zijn eigen kosten en baten en baseert zijn of haar prijzen hierop. Momenteel werk en woon ik als “Digtal Nomad” in landen waar de lasten lager zijn. Hierdoor is het mogelijk om mijn diensten tegen lagere tarieven aanbieden waardoor ik dus betaalbare websites kan ontwerpen. Benieuwd naar de tarieven? Klik dan hier voor de tarieven van “Template websites” en hier voor de tarieven van “Websites op maat”!