WEBSITES “VOOR STARTENDE ONDERNEMERS”

Hoe verloopt het proces van een “Website op maat”?

Stap 1: Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bekijken of we een match zijn. Ben ik de persoon die jij zoekt en kan ik jou verder helpen? Het is belangrijk dat we beiden enthousiast zijn na het kennismakingsgesprek.

Stap 2: Vormgeving van Concept

Matchen wij? Dan is het tijd om samen te brainstormen. Ik wil alles over jou en je business weten. Samen gaan we vervolgens een visuele representatie bedenken zodat de website echt bij jou past!

Stap 3: Proefopzet & Revisieronde 1

Op basis van de verzamelde informatie maak ik een proefopzet. Tijdens de eerste revisieronde ontvang ik vervolgens feedback zodat ik de website verder kan aanpassen naar jouw wensen.

Stap 4: Aanpassingen

Ik verwerk vervolgens de feedback die ik ontvangen heb in de vorige stap en richt me daarnaast ook op de responsetivity van je website, zodat jouw website op elk device (desktop/tablet/mobile) werkt naar behoren.

Stap 5: Revisieronde 2

Vervolgens zal ik tijdens de tweede reviesieronde weer feedback vragen waarbij er nu ook aandacht zal zijn voor de responsitivity van de website.  

Stap 6: Testen, SEO & laatste aanpassingen

De zesde stap is voor mij de stap om de laatste aanpassingen te verwerken. Tevens pas ik SEO toe op de website en laat ik alle functies testen door een externe partij.

Stap 7: Lancering!

Het is tijd voor de lancering, je website is eindelijk af! Tevens ontvang je van mij de “DIY handleiding” zodat je in de toekomst zelf kleine aanpassingen kan doen.

Hoe verloopt het proces van een “Template website”?

Stap 1: Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bekijken of wij een match zijn. Ben ik de persoon die jij zoekt en kan ik jou verder helpen? Het is belangrijk dat we beide enthousiast zijn na het kennismakingsgesprek.

Stap 2: Kiezen van de Template stijl

Uit een selectie van voorbeelden en thema’s kies je vervolgens de template stijl die past bij jou en jouw business. Vervolgens zal ik enkelle voorstellen doen waarna ik jouw template verder zal ontwerpen.

Stap 3: Bespreken van de Template

In dit gesprek bespreken we de template. Tijdens dit gesprek ontvang ik tevens feedback over de dingen die je liever anders zou willen zien. Ik ben pas tevreden als jij 100% tevreden bent.

Stap 4: Oplevering

Na het doen van de laatste aanpassingen zal ik de template opleveren. Tevens ontvang je van mij de “DIY handleiding” zodat je zelf je content kan toevoegen. Kom je ergens niet uit? Tot 14 (of 30) dagen na oplevering kan je mij vrijblijvend al je vragen stellen.